Snorbubbla 1&2


Alice har varit lite hängig i ett par dagar nu och jag har bara väntat på att förkylningen skulle bryta ut. I måndags toppade hon termometern och inatt/idag var det även min tur.

 Så idag har vi inte gjort många knop. Har fortfarande på mig pyjamas och raggsockar. Soffan har fått sig en liten grop från min rumpa, då jag knappt lyft den förutom då jag värmt flaska åt gumman eller vid blöjbyte. 

Nu ligger vi båda på soffan framför "Äntligen hemma" på 4an. Snart kommer även Alice pappa och hälsar på. Ska bli skönt med lite extra hjälp när jag inte är på topp. 


Nya prylar och familjemys

Shit vilken härlig helg det har varit. Fredagen bestod av sängbyte hela dagen. Min rygg känns inte längre som att den blivit överkörd av en ångvält varje gång jag vaknar. Så skönt! 

Lördag drog vi till Piteå och hälsade på min mormor och morfar som var ute med husvagn. Älskar husvagn! Längtar tills jag fixat körkort, då ska jag fixa mig en egen vagn och bli trailer trash (skämt osido).  


Alice verkade också trivas bra i vagnen. Speciellt när hon blir så ompysslad av gammelmormor och gammelmorfar. 

Självklart passade jag på att dra på dollarstore när jag liks var där. Hittade lite småsaker men köpte ändå inte så mycket. En dörrmatta, plåster, hygien artiklar och rengöringsmedel. 


När vi väl kom hem på kvällen var vi så trötta och Alice slocknade ordentligt efter en stund.  Hon såg så fridfull ut att jag bara ville plocka upp henne och mysa. Men då skulle hon vara omöjlig att somna om igen.  Så fick duga med en bild! 


Igår var det rätt lugnt ändå. Drog till solbacken och skulle kolla efter ett lakan till sängen. Har bara ett enda och det är en stor reva i det som jag alltid trasslar in mig i på natten. 

Men jag vart tvärsnål.  Jag betalar inte 400-500 kr för ett lakan?! Så det får hamna på önskelistan så kanske jag får i julklapp istället. Får inte vara dum.  

Sen hände det inte så mycket mer. Gjorde lyx middag med grillkött och potatisgratäng samt efterrätt. Var riktigt gott faktiskt och jag har saknat göra lite finare mat än korv och makaroner. 


Så det var min helg. Idag blir det snart åka till mormor för mat och sen får vi se vad som händer.  


Ny säng

Ni som läst förra inlägget vet att jag bränt lite för mycket pengar den här månaden. Självklart så lyckades jag klämma in ett köp till, nämligen en ny säng. Jag fick sängen för 500kr, så nu kunde jag äntligen slänga madrasserna till den förra och har lagt ut ramen till försäljning. 


Min förra säng var dessutom 180cm bred! Otroligt skönt med en så stor säng, men tyvärr inte så praktiskt i ett litet sovrum.  

Den nya sängen är istället 160cm och saknar gavel på nedre delen. På så sätt fick jag ännu mer utrymme och rummet blev inte lika litet. 


Nu ska jag Bara få bort den där hemska vita garderoben som står vid sängen och få upp lite saker på väggarna. Sen är sovrummet klart!