Underviktig och lunchdejt


Idag var det ultraljud på schemat. Gick jättebra och allt såg bra ut. Lika sprallig som vanligt och inga defekter.  Det ända som var lite avvikande var bebisens vikt. Bebis var nämligen "lite" underviktig. Men det var tydligen inte något problem då inte alla föder bebisar på 3kg. Ska iallafall tillbaka om två veckor igen och göra ett nytt ultraljud.

 Nu närmare slutet av graviditeten ska det bli möten och ultraljud nästan varje vecka. Känns rätt skönt att de vill ha koll med tanke på hur allt sett ut tidigare under graviditeten. Hellre ett test för mycket än för lite.


Efter besöket på lasarettet blev det lunch på stan med syrran. Var jätte kul att hon ville följa med under ultraljudet och att vi fick lite tid tillsammans. Händer inte så ofta längre så kändes verkligen behövligt. 

Efter massa prat om allt och inget var det dags att skiljas åt. Mötte upp mamma och tog bussen tillsammans hem. Väl hemma dog jag i soffan ett tag innan jag bytte plats till sängen. Helt slut efter den lilla turen till stan och tillbaka. 

Imorgon blir det dock en tripp till stan igen . Ska fixa lite med papper och sånt inför framtiden. Så blir två dagar med flängande. Kommer säkert sova gott i helgen! 

På tal om det, så ska jag stänga mina blå och försöka sova ett tag. Är riktigt trött och blir mycket imorgon så lär behöva energi. Och sen är det rätt skönt att sova ut ibland med.  


#1 / / Twiggy:

Skönt att ultraljudet gick bra, måste vara helt magiskt ju att se det lilla livet där inne :D vet ni kön?

Svar: Jo det har vi vetat ett tag, kommer ett blogginlägg inom kort om det senare ;)
Lady Syndrome