Chitchat

Har haft en bra vecka än så länge. Niklas kom förbi på måndag kväll och stannade till igår. Vi spenderade hela tisdagen i solen. Picknick i stadsparken och lite shopping. Var riktigt skönt att få sig ut en stund. 


Igår fick jag även besök av min lillebror Marcus som även spenderade natten här. Så jag fick prova på att vara tvåbarnsmamma ett tag och i början var det jobbigt, men gick snabbt att vänja sig. Kanske inte är en dum idé med två ändå.


Heta fingrar

Snacka om att jag hade otur igår!   Skulle koka en bunt nappflaskor som jag köpt tidigare i veckan och självklart skulle jag välta hela kastrullen, full med kokande vatten över mig. Hela handen svällde upp och blev röd. Speciellt över fingrarna där det tog mest.


Med min otur var der bara ett rent under att jag inte fick kastrullen över hela mig. Fast jag hade ändå tur, har inga större blåsor ,utan fingrarna känns som när man har ramlat och skrapat bort översta hudlagret. Vilket inte är speciellt skönt heller.. 

Idag känns det betydligt bättre men det kommer nog ta nån dag innan det läkt helt. Tills dess ska jag försöka undvika kokande saker! 


Morgon snack och planer


Blir ett litet inlägg nu på morgonen för jag vet inte när jag kommer ha tid att uppdatera nästa gång. Är massor som händer från idag och veckan ut. 

Idag kommer det vara fullt upp med att städa klart innan folk kommer med möbler. Sen ska jag ställa dom där de ska vara och städa bort allt skit så det ser bra ut. 

Imorgon ska jag bara ta der lugnt. Inte göra något alls utan funderar till och med på att ta en skärmfri dag. Ingen dator eller mobil tryckt i ansiktet utan kanske läsa en bok eller så istället. Bara vara helt enkelt. 

Fredag tänkte jag åka till mamma och hälsa på familjen över helgen. Ska hjälpa till att tömma pysselrummet och fixa mammas hår. Ska bli kul!

Söndag är jag bjuden på fika hos min farfar. Min faster från Danmark är där och hälsar på så hon ville jätte gärna träffa alla oss barn och familjen i Sverige. Känns verkligen nervöst för jag har inte träffat henne sen jag var lika liten som Alice typ. Så ska bli spännande! 

Det var vad jag hade planerat den här veckan. Men som vanligt när det gäller mig, så kommer säkert allt bli inställt och utbytt mot annat. Men hoppas det går igenom nu iallafall!