Död och återuppstått


De senaste två-tre veckorna har jag varit ordentligt sjuk. Trodde till och med att jag skulle dö där ett tag. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Kunde inte ens ta hand om Alice själv utan fick lämna henne hos sin mormor i nästan en hel vecka. Gissa om det tar stryk på självförtroendet som mamma. 

När jag äntligen började må bättre åkte jag självklart på ryggskott. Så även om febern mm hade lagt sig så hjälpte inte en trasig rygg mig. Men med lite hjälp av nära och kära lyckades jag ta hand om min dotter trots dålig rygg. 

Jag är grymt tacksam över all hjälp jag har runt mig när det krisar. Nu är jag nästan 100% återställd och börjar känna mig mer och mer som en människa igen. 


småprat

Jag och Alice har nu bott i lägenheten en hel vecka. Vilken vecka det har varit! Har fått hit nästan allt jag äger nu och börjat få iordning det mesta. Tyvärr tar allt så mycket längre tid när jag har Alice, för då går mesta tiden åt till henne.  Men nu går det leva här iallafall.


Sitter nu och trycker lite bär för att stilla det värsta socker suget. Har slarvat enormt mycket sen jag flyttade. Har inte haft tid att äta ordentligt så blir lätt jag trycker en godisbit i farten.  Men ska bli ändring på det. Måste börja ta hand om mig själv om jag ska orka ta hand om Alice också!  


Äntligen hemma


Så otroligt skönt att äntligen ha fått hit alla mina prylar nu. Har haft massor med hjälp av vänner och familj. Nu börjar det kännas som ett hem. 

Har fortfarande massor kvar att göra. Bland annat är det tonvis med kläder som ska rensas och säljas. Möbler och andra prylar som också ska kollas igenom och säljas. 

Kommer bli super i slutändan. Och jag njuter hela resan dit!