Hjärngympa


Fyndade två babygym igår för en billig slant. Alice verkar då gilla det än så länge. Mycket färger och spännande ljud. 

Så vi tillbringar morgonen på golvet. Alice i gymmet och jag med en kopp te.

Kommer bli jätte bra om hon kan börja ligga på golvet och roa sig själv en stund varje dag så jag får händerna fria. Speciellt nu när det äntligen börjar närma sig flytt för våran del. På onsdag får jag äntligen nycklarna till mitt och Alice första hem.  Kommer bli så skönt! 


"Vad är du för en mamma egentligen?"

Den frågan fick jag idag av en väldigt arg kvinna på en parkering. Alice låg och skrek i baksätet och jag klev ur bilen och tänkte lyfta upp henne för lite tröst. Men pga dålig planering så var lillan rätt hungrig, vilket betyder att hon skrek väldigt mycket. 

Tyvärr var det väldigt varmt ute och därför även i bilen.  Men det var inte så pass varmt att Alice skulle tagit skada. Hade dörren öppen bland annat. 

Hur som helst..Kvinnan. 

Jag klev ur bilen och skulle som sagt trösta henne lite då en kvinna kommer upp till mig och sätter igång.  Då hade hon hört de två minuterna som hon skrikit och påstod att jag var en dålig mamma som lämnade mitt barn sådär i bilen i den här värmen. Hur mycket jag än försökte förklara för henne att jag hade full koll på situationen, så fortsatte hon nedvärdera mig och hur jag tar hand om min dotter. 

Till slut gav hon sig och gick sin väg. 

Jag vet att jag inte gjort något fel, men även jag har svårt att vara stark i sådana situationer. Undertiden kanske jag kan hålla mig rak i ryggen. Men så fort hon gått blev jag ledsen. Hon känner inte mig eller vet hela historien till varför min dotter gråter.  Hon har ingen rätt att komma fram och lägga upp såna här påstående. 

Nä, detta var inte en trevlig dag. Ögon fyllda med smärta


Oj vilken tung vecka det har varit nu. Alice kolik tog nya höjder den här veckan och nu har jag äntligen inskaffat miniform droppar som ska hjälpa magen. Eftersom hon var så tidig ville vi inte ge henne det än pga dålig upptagning, men nu blev jag less, ringde 1177 och fick klartecken! 

Det skär verkligen i hjärtat när hon ligger och tittar på en med tårar i ögonen och skriker av smärta. Så nu hoppas jag att detta hjälper. Vad jag märkt än så länge så fick hon sova en hel natt för första gången. Grymt skönt! 

Så nu ligger vi och myser lite innan det är dags att börja dagen på riktigt. Ska ned på stan och göra bort lite ärenden och kanske unna mig en fika om jag har tur. Även sugen på att köpa en ny bok.