Slitna krigare

Jag och Alice är ute på äventyr i veckan. Vi följde nämligen Niklas tillbaka till Lycksele i måndags och vi ska vara här veckan ut. Eller åtminstone så länge vi har råd.

Hittills har det inte hänt så mycket, sett film i massor och Alice har blivit vän med granntantet som samlar på dockor. Niklas har dragit på sig feber och Alice likaså.

Själv är jag rätt okej, förutom att jag glömde tandställningen. Så jag har en rätt saftig huvudvärk och ont i käkarna.

Jag har även börjat göra en liten detox angående vissa sociala medier. Jag blir så lätt stressad över onödiga saker så jag har helt enkelt tagit en liten paus på obestämd tid. Känns skönt men är tufft . Helt otroligt vad beroende man kan bli av så lite.

Plötsligt händer det

God mat, blommor och choklad, samt bakat pepparkakor. Helt okej helg än så länge ❤

I morgon är det skyltsöndag i stan och vi ska självklart dit och trängas med hela Skellefteås befolkning! Yippie...

Så mycket bättre

Idag mår jag mycket bättre och värken är nästan borta helt. Blev väckt i morse av morföräldrarna som kom med mat, böcker och bullar . Helt okej! Dom kommer och hälsar på oss varje vecka så Alice ska komma ihåg dom. Tycker jag är jätte bra då dom är som mina föräldrar. Är ju praktiskt taget uppvuxen hos dom.

Annars har vi tagit det lugnt idag, bara vilat och lekt på golvet. Alice framtänder uppe har börjat spricka fram så innan nyår börjat alla sex tänderna vara ute, så kul!

Imorgon blir det städa och fixa iordning hemma innan fredag, för då kommer Niklas igen.