En dröm som kanske kan bli sann?

 
Jag har alltid tyckt om att skriva. Rev av berättelse efter berättelse när jag gick i småskolan. Så fort jag kunde sätta ihop en mening så slutade jag knappt skriva. Stavningen kommer dock aldrig bli bra, för det är ett problem jag alltid haft. Men det har aldrig hindrat mig från att skriva . Idag skriver jag dagböcker, tankar och bara allmänt kladd. 
 
Idag hittade jag en bunt papper i en bortglömd låda. I den låg början på en berättelse som jag alltid önskade skule bli till en ordentlig bok i framtiden. Tyvärr fick jag total inspirationsstopp när jag skulle skriva sist. Vilket resulterade iatt den tillslut glömdes bort. När jag läste igenom den idag så började fantasin flöda direkt. Alla tankar kom tillbaka och jag visste precis hur jag ville att boken skulle bli. Bara detaljerna som behöver finputsas. 
 
Då kommer den verkliga frågan... 
Ska jag fortsätta att skriva och eventuellt göra min första bok? Kommer jag ha tid samtidigt som jag tar hand om Alice? 
 
Det hade varit jätte kul om jag lyckades skriva en egen bok. Det har alltid varit en dröm, en dröm som kanske kan bli sann?
 

Halloween?

Egentligen är Halloween imorgon (31 oktober), men här firas det för fullt i helgen. Inte just hos mig, men överallt annars har det varit full rulle. Sminkningar, godis och självklart alkohol! Här blev det inget sånt i helgen, utan jag har bara myst på med Alice och undvikit allt vad affärer heter. Ändå lyckades jag få in lite halloweenkänsla när jag lekte med snapchat tidigare. 
 
 
Om man bortsker från den påklistrade munnen från filtret.. så såg det fan bra ut !
Kanske en look att göra inför näst år?

Tänder på G?

 
Jag börjar misstänka att nya tänder kan vara svaret på Alice beteende. Eftersom hon föddes med två framtänder på underkäken, kanske det är dags för de på överkäken att titta fram nu. Ska kolla lite mer noggrant hur det ser ut i munnen på henne imorgon när vi borstar de små grynen hon redan har.  
 
Visst, hon har alltid varit en tjurskalle, men aldrig på en sådan här nivå. Samt hur magen har varit senaste dagarna och hennes våldsamma bitande på saker. Bitringen hjälper inte alls, utan hon sätter snutten i munnen, biter ihop och samtidigt drar i den. Som ett rovdjur som sliter sönder ett köttstycke.