Minisemester

Igår åkte jag och Alice till Lycksele. Hon var lika snäll i bussen den här gången som sist.  Hon sov nästan hela vägen, vilket är jätte bra då hon knappt sover annan tid. 


Vi gjorde inte så mycket under gårdagen och idag har vi tagit det ganska lugnt med. Tog en promenad till Niklas förra skola och lämnade igen en bok samt träffade hans lärare.  Sen bjöd Niklas på lunch innan vi gick hem för att Alice skulle få sova. 


Har tänkt försöka blogga undertiden jag är här. Iallafall så mycket jag kan. Vi ska på dollarstore, marknad och lite annat. Så kommer iallafall ha något roligare att skriva om än när jag bara sitter hemma i lägenheten. 

Nu ska jag vila lite och bara ta det lugnt innan nästa äventyr.  


Den längsta dagen

Oj, vilken lång dag det har varit.  Känns i hela kroppen att jag inte har druckit kaffe idag. Både jag och Alice har varit trötta och griniga idag.  

Först vägrade Alice sova, sen deckade hon på mig. Eftersom hon somnade på mig så blir jag handlingsförlamad tills hon vaknar. Så jag fick inget gjort alls under den tiden. 


Sen efter nån timme, skulle jag leka med henne på golvet. Slutade med att jag somnade på golvet bredvid henne, som obrytt fortsatte leka. Möttes dock av ett par nyfikna ögon då jag vaknade.  


Efter att hon somnat på mig och jag somnat på golvet, var det Alice tur igen. Den här gången somnade gumman i duschen.  Japp, ni läste rätt, i duschen.  

Dagen har i princip gått till att somna på konstiga ställen och vänta. Hatar att vänta. 

Väntar på att dagen ska ta slut så jag får ta mig härifrån en stund. För imorgon är det dags för mer kalas och middag med familjen. Förra gången var det morfar som fyllde år. Nu är det mamma och brorsan som fyller. 

Sen på kvällen kommer Niklas hit. Han ska hjälpa mig här hemma lite, för sen följer vi honom tillbaka till Lycksele ett par dagar. 

Ska bli skönt att få komma ut från lägenheten ett tag.  Känns som att jag möglar bort här inne. 


Nu ska iallafall den här mamman njuta av sitt te och sina skorpor innan läggdags. Förhoppningsvis får jag sova inatt, så det äntligen kan bli morgon igen. 

TBT- Påsk bebis 2016

 
Satt och tittade igenom lite bilder jag tog på Alice. Här är hon två veckor gammal och har en kofta som en familjemedlem gjort. Den var ett par storlekar för stor så var tvungen linda in henne lite försiktigt. 
 
Ursprungligen var den här bilden menad för en Instagramtävling och priset var en massa godis. Men jag ändrade mig efter att ha fotograferat henne ett par minuter. Självförtroendet for i botten och bilden publicerades aldrig. Fören nu.
 
Nästa påsk kanske hon är stor nog att ha koftan, så ska komma ihåg att fota henne då med. Kan bli skoj med en före/efter bild !