Valborgsmässoafton

Ikväll är kvällen då igelkottar i Sverige eldas till döds i diverse rishögar. Grillarna glöder , raketer som skjuts åt alla håll förutom rakt upp och spriten flödar bland alla minderåriga. 


Vad ska jag göra ikväll? Jag ska inte göra något av de som står ovanför. Istället blir det städning, tvätta och kanske en tidig kväll. 

Jag låter säkert jätte bitter, det är jag också. Men det går över, vilket är en jäkla tur. Nu ska jag trycka lite hämtmat och slöa i soffan en timme innan det är dags för Alice att sova. 

Trevlig valborgsmässoafton på er! 

Out of your League

Hittade den här tröjan på klädrean och kunde verkligen inte låta bli att köpa den! Har sett andra ha liknande och nu hittade jag en helt felfri för bara tio kronor. Billigt och bra. 


Det var massor med kläder där i år. Kunde knappt ta mig fram bland alla kvinnor som slogs vid borden och alla stora IKEA påsar dom hade med sig. Påsarna var så överfulla med kläder och ändå vällde det över på borden. Helt otroligt! 

Jag lyckades iallafall hitta lite smått och gott. Blev tre klänningar, en kjol och tre tröjor. Hade det inte varit för allt folk som sprang runt och slet överallt eller att det var så varmt att det knappt gick andas, så hade jag nog hittat mer kläder. Men jag gav upp rätt tidigt och kände mig mer ångestfylld och stressad i den miljön. 

Jag känner mig ändå nöjd över mina små köp. Nu kan jag rensa garderoben på trasiga kläder och byta ut till de här "nya" plaggen. Skönt med kläder som passar och som inte är trasiga! 


Grillkväll och tandläkaren

Igår började jag dagen med ett besök hos tandläkaren. Gick oväntat bra trots min tandläkarskräck och att det var på en helt ny plats. Tycker inte om när det är nya platser då det är ovant och jag inte vet vad som händer. Men det gick bra ändå.


Efter tandläkaren hamnade vi hos morsan och skulle egentligen bara hämta en barnstol. Det slutade med att vi satt där och pimplade kaffe i fyra timmar. Morsan var då nöjd som fick sällskap och Marcus fick bråka/busa med Henke en stund. 

På eftermiddagen blev det grillning och surr hemma hos Henke. Skönt få komma iväg en stund från lägenheten. Alice hade jätte kul som busade med Henke hela kvällen och blev helt lyrisk när han drog fram gitarren och började spela. 

Var inte så mycket mer än det som hände igår. Jag och Alice tog en powernap, såg film på kvällen med efterrätt och matkoma, sen blev det godnatt. 

Nu sitter jag och dricker lite kaffe och Henke jagar Alice som har hittat hans CD-ställ. Om några timmar ska vi till klädrean som är en liten bit bort. Ska se om jag hittar några nya klänningar inför sommaren. Ska bli skoj, älskar secondhand!


Bjuder på ett nyvaket troll👌