Ingen vila här inte!

Jepp, precis som jag trodde, så är ryggen paj idag. Jag var alldeles för mycket igår så jag har knappt kunnat röra mig idag. Men, tyvärr har det inte hindrat mig ändå!


Har tvättat massor, sorterat Alice kläder, lagt fram saker i hallen som ska bäras ned och trasslat lös Alice från tvbänken. Det sista var väldigt underhållande faktiskt. Söta unge. 

Så det har varit en rätt chill dag. Vågade inte göra för mycket så jag blir sängliggande i flera dagar. Det har jag inte tid med. 

Nu ska jag diska bort från köket och hänga upp sista tvätten, sen blir det en film och sängen. Ska bli skönt!


Nu börjas det

Idag började jag dagen med att bli väckt av Alice. Hon hade gjort en liten olycka så det blev att skynda mig till skötbordet och byta på henne och slänga kläderna i tvätten. Är ungefär samma sak varje morgon i snart en månad. Vet inte vad som är fel, men så länge Alice inte verkar lida så är det nog inget problem.


Sen dök Robert upp och han hade köpt frukost och jag fick även lite blommor! Känner mig nästan lite bortskämd när jag får blommor såhär ofta. Är verkligen inte van detta alls. Men jag klagar inte, är kul med små överraskningar i vardagen sådär. 


Annars är det fullt med förberedelser inför kalaset nästa helg. Har redan satt upp lite dekorationer och idag började jag med bakningen. Blir nästan 20st som kommer (om alla dyker upp) , så gäller Ha något att bjuda på. Skulle bli pinsamt om någon blir utan !


Idag blev det iallafall kärleksmums och om jag orkar blir det kolasnittar senare. Har gjort en lista på olika bakverk och kakor som ska göras samt tårta. 

Jag hade tänkt försöka göra så mycket som möjligt klart redan den här veckan, så jag inte står sista minuten och inte har något klart. Jag som är så lätt att stressa upp kommer behöva försprånget , haha! 


Choklad plättar och bilkö

På grund av att jag vaknade med ångest i morse hoppade jag över frukosten. Men då blev det en maffigare lunch istället! 


Jag gjorde små plättar och när det bara var lite smet kvar, blandade jag i lite kakao och vaniljsocker. Då fick jag choklad plättar! 

Varvade plättarna med nutella, marshmallows och chokladsås. Rena sockerbomben och lär inte upprepa samma mängd igen. Shit vad dåligt jag blev av allt socker, haha. 


Efter lunchen och Alice vila, så blev det en tripp till solbacken och handla lite smått och gått. Hittade äntligen en klänning till Alice som hon ska få ha på sitt kalas sen. Den var inte riktigt sådär " sockersöt så man bara vill spy", men tillräckligt nära.


På vägen hem tog det lite längre tid. Hamnade i en bilkö som tog otroligt lång tid att komma ifrån. Fast det är inte så konstigt när det är både Melodifestivalen på ena sidan gatan och skoter SM på andra sidan. Så det var inte bara en bil där!