E-type, baksmälla och kladdkaka

Igår gick jag på stadfesten på kvällen för att se E-type! Det var helt otroligt skoj. Jag är så glad jag fick dela detta minne med två av mina syskon och härliga vänner. 


Robin satt barnvakt åt Alice så jag kunde få ha denna kväll. Och jag tog till vara på det. Jag drack alltså alkohol, vilket resulterade i att jag blev full. Jag var full för Första gången på väääldigt länge. Var snart två år sedan jag hade en ordentlig fylla senast. 

Eftersom jag inte dricker särskilt ofta, så är jag mer lättpåverkad än alla "lättviktare" jag känner. Jag drack drygt 3st cider på hela kvällen, och kunde knappt gå rakt. Där, kan vi prata billig fylla!


När vi (brorsan följde med hem) äntligen kom hem sen under natten, så försökte vi verkligen vara tysta. Ville inte väcka Alice och Robin. Bäddade iordning soffan åt brorsan och sen bytte jag om och gick i säng. 


Jag kände mig faktiskt inte så risig när jag lade mig igår, men när jag vaknade... Trots att jag inte drack mycket, så ville jag verkligen inte kliva upp i morse. Tur så tog Robin Alice, så jag fick sova lite extra. 

Här är iallafall bildbevis på hur jag mådde i morse. Försöker le men ville bara spy! Första bilden är just innan jag lade mig. 

Yes, jag är så snygg!

Blev fixa håret, sminka om ögonen lite, dra på rena kläder och packa lite prylar inför helgen. Sen bar det av till stan igen. 


Jag och brorsan gick runt bland stånden och tittade lite med Alice. Sen hamnade vi nere vid älven och kollade på vattenskotrarna. 

Det var väldigt varmt och vi blev rätt slut av bara värmen. Så när Robin senare mötte upp oss, blev det lunch på Subway och sen bar det av till morsan. 

Hos morsan blev det badtunna, kycklingsallad och lek. Solen lyste, barnen hade kul och jag kämpade fortfarande med att inte kräkas. 

Just nu ligger jag på soffan hos Robin och varvar ned. Blir film och kladdkaka innan sovdags. Är helt slut efter igår och idag. Men har haft otroligt skoj! Jag behövde verkligen det här. Update och snapchat

Shit, nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Det har varit midsommar, Alice pappa har varit här några dagar och idag började "Stadsfesten".


Min midsommar var helt okej. Hälsade på min mormor och morfar ute i husvagnen, åt god mat och umgicks med familjen. Var riktigt mysigt och Alice hade det jätte kul. 

I söndags så dök Niklas upp och stannade till igår. Han fick följa med och lämna Alice på förskolan, samt hämta henne när hon slutade. Så får han en större inblick i vår vardag och även se vart Alice är på dagarna. 

Har även varit massor med bussen och lek. Alice fick även testa Niklas väst och den var mer som en stor filt. Men hon klagade inte, sen drog hon med min skjorta från torkställningen och försökte ta på sig den. Riktig busunge!


Har även hunnit vara förbi på stan lite den senaste veckan. Vilket har varit väldigt tungt för mig. Jag har varit på stan kanske två, max tre gånger sen mars då Alice fyllde år. Och nu har jag varit där tre gånger på två veckor. Jag har inte direkt "shoppat". Utan för mig har det mer varit en mental träning. Jag lämnar knappt lägenheten förutom till förskolan och tillbaka. Så det börjar bli dags! 


Eftersom jag inte tycker om folk eller jobbiga frågor mm, så berättar jag aldrig när jag ska till stan. För jag vill bara dit, göra det jag ska och sen hem igen. 


Idag var en av dagarna jag var på stan och gjorde ärenden. Var där väldigt tidigt, innan affärerna öppnade och blev bjuden på frukost av Robert. Satt i solen, drack kaffe och såg alla som fixade inför veckans händelser. 


Efter att ha varit på stan idag så är inte bara kroppen slut, utan även psyket. Är rätt ordentligt utmattad, så jag kommer förhoppningsvis sova gott ikväll! Går iallafall hålla tummarna. 

Nä, dags att avsluta inlägget innan jag skriver en roman. Bjuder på en bild från snapchat som avslutning, godnatt!


Busunge och jordgubbar

Shit alltså! Jag har seriöst städat lägenheten ordentligt fyra gånger idag. Men livet med Alice är verkligen utmanande. Tror hon ärvt lite magi av sin farmor som är häxa (wicca). För hon behöver bara krypa in i ett rum så POFF, är det som att jag aldrig varit där. Himla tur hon är extremt go och gullig. 


Eftersom jag tillslut fick erkänna mig besegrad, gav jag upp städningen och kröp ned på golvet och lekte jag med. Känner att jag verkligen borde passa på medans Alice är liten. Städa hinner jag med ändå. 


Tror Alice tyckte det var jobbigt leka med mamma. För hon somnade i omgångar lite överallt på golvet, soffan och tillslut kröp hon upp i knät på mig. 


Idag dök även Robert upp en stund efter jobbet. Bjöd oss på middag och Alice gjorde verkligen allt för att sno Roberts mat. Skrattade och hade lite skadeglädje över att hon klättrade på någon annan än mig för omväxling. 

Sen delade vi på en "skål" fruktsallad med jordgubbar, äpple och banan. Kladdigt, nyttigt och gott! Bästa av allt är nog att Alice älskar det. Är så glad hon fått smaka allt och äter det mesta. Inte mycket ätbart hon säger nej till.