Insnöade och Disney mys

Precis som jag misstänkte igår, så var jag och Alice insnöade i morse. Fick knappt upp ytterdörren och ännu mindre ut vagnen. Så vi fick ha en hemma dag idag. 


Dagen har jag tillbringat med lite hushållssysslor. Har försökt städa (så gott det går med en vild unge hemma) , strykt alla gardiner jag äger och hängt upp julgardinerna. Även ställt fram lilla granen i vardagsrums fönstret. 


Annars har det varit Disney mys hela dagen och fick även besök av Robert som bjöd på mat. Har inte träffat Robert sen jag började praktiken, så var kul att få prata av sig lite och uppdatera sig om omvärlden. 


Nu blir det att fixa lite smått här hemma inför kvällen och imorgon. Eftersom snön har börjat likna mer regn, så blir det en blöt och säkert halkig promenad till förskolan imorgon. Gäller hitta bra kläder så jag inte blir helt genomblöt.

Alice ska få på sig pyjamas och sin kvällsflaska, samt mer Disney. Så kul att hon börjat sitta och faktiskt titta på film nu. Älskar att se hur hon utvecklas, mitt lilla hjärta!