Tomtar på loftet

Alice ville inte alls stiga upp i morse. Hon hostade halva natten pga våran rökande granne, som fortfarande inte lärt sig att gå ut och röka. Så hon fick sova med mig i slutändan, sen vägrade hon som sagt att kliva upp när väckarklockan ringde. Ska jag vara ärlig, så hade jag gärna fått fortsätta sova med. Fick iallafall upp henne i tid ändå. Kläder, frukost, ytterkläderna på och sen direkt till förskolan. Jag åker till praktiken direkt från förskolan och väntar sen där på att bli insläppt. 


Praktiken går väl sådär. Jag gör fortfarande inte så mycket, har inte fått lära mig kassan än pga allt möjligt. Jag har två dagar kvar Innan min utvärdering, så kommer säkert gå åt skogen. Men har iallafall gjort mitt bästa. 

Men är det något som jag är less på förutom praktiken, så är det tomtar! Hade jag den minsta julkänsla tidigare, så är den definitivt borta nu. 

Bara idag har jag packat upp:
354st Tomtar i olika storlekar och färger.
60st Änglar.
20st Ljusstakar
10st Juldukar
20st Övrig jultextil
265st övrigt julmaterial, tex, julkulor, belysning och figurer samt porslin.

Det är alltså bara idag! Vi har hållit på i tre veckor nu och än är julen långt borta. Jag vill inte se en tomte efter detta är över. Bläh! Kommer drömma om tomtar.. 


Är du ute efter julgrejer, en tomte eller snygga bollar till granen? Kom in till oss på Myrorna Skellefteå och rädda mig från julen!


Nä seriöst, vi har mycket fina saker faktiskt, kom in och fynda! 

Publicerat i My Life