Gå bananas

Den här veckan har varit extremt jobbig fysiskt. Rännt runt hela stan, flera gånger om dagen. Men nu är det äntligen helg. Har inte behövt lägga ut en enda krona nu när Niklas varit här. Det är otroligt befriande. Han har stått för precis allt.


Fast, jag fick iallafall fixa en riktig lyxfrukost i morse !


Nu har han iallafall åkt hem och jag är nu hos min mamma tillsammans med Alice. Mamma fyller år idag och jag har därför gett mig på ett försök till att göra tårtan. Gick väl sådär egentligen, rätt okej för att vara min andra tårta jag gör. Fast hade större förhoppningar på utseendet. Men alla har vi varit nybörjare nån gång i livet. 


Mamma vart iallafall jätte glad över tårtan och det är ju huvudsaken! Hoppas den smakar gott med, för det lär vi nog märka imorgon annars. 


Jag och Alice ska stanna här tills imorgon. Vi ska fika och gå på klädbytardagen här i Ursviken. Jag har sparat pengar i månader för att kunna ha råd med detta. Kommer gå helt bananas imorgon! Kommer självklart inte bara shoppa åt mig själv, ska även hålla ögonen öppna efter kläder åt några andra som inte kan delta i detta.Kommer behöva lite varmare kläder nu när hösten är här. I natt var det tydligen första riktiga frostnatten. Så nu är det inte länge kvar innan snön ligger vit överallt. Men tills dess, njuter jag av höstens färger, stora mysiga tröjor och framtidens planer. Father love and meetings

Det har verkligen varit full rulle nu sen jag skrev sist. Känns som att jag knappt hunnit sitta still, kolla mobilen eller andas. Men det har varit skönt att få komma ut och göra saker. Sen har jag haft möten som gjort en del med. 


Igår gick vi ned till busstationen och hämtade Alice pappa, Niklas. Vi gick runt på stan, blev bjudna på lunch av Niklas och bara umgicks. Lekte även med Alice en del i stadsparken ,där kunde hon springa runt fritt utan att försvinna. 


Jag tog även lite bilder på träden och Alla växter. Fanns några blommor kvar och träden hade börjat skifta färg. Så parken var tänkt av höstens färger. Fotade även vår "Johanna i Parken". Det är fontänen i stadsparken, vet egentligen inte varför den heter så, antar det är namnet på kvinnan längst upp på fontänen. Tyvärr syns hon inte på den här bilden. Men fontänen är verkligen vacker i sitt gröna skrud. Efter allt rännande i stan, så var det skönt att komma hem och lägga upp fötterna en stund. Skulle även rulla köttbullar till middagen och dom blev awesome! Tyvärr ville inte brandlarmet samarbeta, så den började pipa varje gång jag öppnade ugnsluckan. Fett drygt, men på grund av larmets placering, kan jag inget göra. Går inte flytta den heller, ännu mer drygt. 


Den färdiga middagen blev iallafall italienska köttbullar i tomatsås och pasta. Riktigt gott!


Sen blev det inte mycket mer igår. Behövde verkligen sova efter allt gående för att orka med den här dagen med. Som även den bestod av rännande överallt. 


Jag och Niklas lämnade Alice på förskolan, gick ned till stan och inväntade att mitt möte skulle börja. Under tiden vi väntade träffade jag en gammal vän, pratade bort en hel del tid och höll nästan på att glömma bort mötet. Men när jag gick dit, så hade ingen kommit än. Det var skönt! Hatar vara sen. 


Efter mötet blev det lunch med Niklas, lite shopping och träffade även Natascha en stund. Men hade dåligt om tid så vi fick skynda oss från stan och hem, lämna sakerna, sen dra direkt till förskolan och hämta Alice. 


Hon sprang i princip direkt till Niklas. Det värmer i mamma hjärtat och se. Vi gick direkt hem och har bara myst och vi vuxna har vilat våra stackars fötter. Dom värker fortfarande dock. 

Nu sover äntligen Alice och det ska även jag snart göra. Imorgon är det återigen förskolan på morgonen, sen ska jag tvärs genom hela stan till campusområdet för nästa möte. Kommer bli äckligt tajt om tid tillbaka till dagis då jag inte har körkort än. Så kommer troligen få springa hela vägen till förskolan för att hinna dit i tid. Hatar verkligen detta, måste fixa körkort.

Nu ska jag iallafall se klart "Shrek 3" och sen sova!

Dagens "Att göra - Lista"

 
1, Äta en ordentlig frukost.
2, Byta tid hos min arbetscoach.
3, Förbereda inför dagens tripp till stan, utan att behöva stressa i sista minuten.
4, Rulla köttbullar.
5, Dricka minst dubbla mängden vätska som kaffe.
6, Plocka ut pengar till kommande klädbytardagen.
7, Möta upp Alice pappa på busstationen.
8, Laga glasögonen hos min optiker.
9, Handla lite mat till nästa vecka
10, Skratta minst en gång idag.
 
Lite smått som måste göras idag. Första punkten är redan misslyckad då jag åt en chokladbit och kaffe till frukost. Jag suger verkligen på det här med frukost! Alice fick iallafall mannagrynsgröt och smörgås. Försöker verkligen att inte föra över mina dåliga vanor på henne, hon kommer nog hamna i sina egna dåliga vanor i framtiden ändå. 
 
Som ni ser i listan så kommer Alice pappa idag! Blev helt oplanerat, men det funkar bra med våra planer den här veckan ifall allt går som det ska. Alice kommer bli så glad när hon ser honom. Sist vägrade hon släppa han med blicken. Detta är verkligen pappas tjej.
 
Ska även testa göra egna köttbullar i eftermiddag. Har gjort det en gång tidigare efter morsans recept, blev kaos! Så nu ska jag göra efter mormors, och dom köttbullarna har då jag levt på tills idag, så det måste bara funka. Håll därför gärna era tummar och tår för mig senare idag, haha! 
 
Nu ska jag försöka packa lite inför stan och busstationen. Vill inte återuppleva kaoset med att måsta köpa ett helt nytt blöjpaket , bara för att jag glömt ombyte till gumman. Det blev en dyr dag! Så packa lite grejer till gumman och fixa till mig lite. Sen bär det av mot dagens äventyr. 

Byebye, så länge!