Starwars nördar?

 
När Robin var uppe på vinden för att leta upp sitt gamla Duplo åt Alice, så hittade han även sina gamla Starwars figurer hans mamma sparat undan! Det var en ordentlig tripp genom "memory lane". Leksakerna hade Robin när han var barn och det ska tydligen finnas även ännu mer Starwars figurer uppe på vinden, men dom får vi leta upp en annan gång. 
 
Förutom leksakerna har "vi" en Darth vader-kudde i soffan,  en 60cm hög, fluffig Chewbacca och diverse klädesplagg. Vet inte om vi är Starwars nördar, men det är definitivt en liten besatthet om vi tittar närmare på det!
 
 
 

Början på framtiden - Throwback Thursday


 
Satt och gick igenom lite äldre bilder här på bloggen. Hittade denna från 2014 då jag träffade Robin på riktigt, efter flera år som ett minne i Henkes soffa då jag var 15, till att äntligen träffas på riktigt nästan 7år senare. Efter det, blev det en trasslig kärlekshistoria fram till förra året, då det blev han och jag offentligt. 

Är glad dom åren är förbi, men saknar håret jag hade då, kort, mörkt och samarbetsvilligt. Nu är mitt hår rent kaos! Tjockare än någonsin, långt och har ett helt eget liv, haha! 
 

Lilla hjärtat

Idag har Alice fått vara hemma då hon blivit sjuk. Feber och slö hela dagen. Hon sov till och med i nästan fem timmar på sin eftermiddags vila. Lilla hjärtat. 

Kommer bli en lugn vecka så Alice får vila upp sig ordentligt och inte blir mer sjuk. Bara hoppas förkylningen inte sätter sig fast i bihålorna, då kommer det bli en aning värre !