Sista veckan!

Har varit helt dött här de senaste dagarna. Har kämpat på praktiken hela dagarna och så fort jag kommit hem, så är det middag som ska göras och sen i säng. Jag har varit så trött och sliten, så jag orkade inte blogga på kvällarna. Men det har hänt massor, så jaghar fotat lite allt eftersom . Så ni får se lite smått vad som hände förra veckan.
 
 
 
Den här veckan kommer troligen se likadan ut. För idag börjar nämligen min sista vecka på Myrorna. Känns både lite jobbigt, men samtidigt otroligt skönt. Jag är redo at gå vidare nu och ta mina nya kunskaper vidare till nästa ställe, förhoppningsvis ett jobb.  Har varit otroligt tumgt på praktiken efter julen och jag kom som aldrig riktigt in i allt då jag varit hemma på vab hela tiden.
 
Idag har jag möte igen med min handläggare från arbetsförmedlingen och handledaren från praktken. Nu är det dags för avslutningssamtal och då får jag den slutgiltiga domen om hur det har gått för mig. Är faktiskt nervös... 
 
Nu ska jag fortsätta äta frukost, klä mig och fixa Alice innan det är dags för förskolan och praktik.
byebye så länge!
 
 

Alla hjärtans dag

Igår fick jag årets första blommor! 

Förra året fick jag blommor av en "hemlig beundrare", som också blev startskottet för att en hel hög med blommor skulle dyka upp efter varandra från olika folk. Var jätte roligt och jag har nog inte känt mig så uppskattad som då.

I år var det lite annorlunda. För i år kommer blommorna inte från en "hemlig beundrare", utan från Robin. Blev självklart väldigt glad ändå. 


Jag brukar egentligen inte fira Alla hjärtans dag, men antar att jag måste ändra på det i framtiden, haha. 


En dag av smärta


Igår fick jag äntligen tag i nya skenan som ska hålla handleden på plats! Det var otroligt skönt att slippa den klumpiga stödlindan, men shit vad ont det gjorde att sätta fast den här. 

Jag har haft så ont efter att ha fått handleden i rätt läge, att jag knappt sovit på grund av smärtan. På morgonen värkte det så pass mycket att jag knappt kunde klä mig. Så jag ringde till praktiken och sa som det var. Dom förstod mig fullt ut efter att ha sett mig både måndagen och igår hur jag kämpade igenom dagen.  Så det var inga problem.

Då jag bara var hemma idag och hade ont, så har jag knappt rört mig alls. Jag sket i alla måsten typ, och bara vilat hela dagen. Det behövdes och nu är smärtan så pass hanterbar, att jag kan återgå till praktiken imorgon igen. 

Ska bli skönt att få ta av skenan och allt om några veckor och förhoppningsvis återgå till det normala ! Saknar min hand...