Roligt på bussen

Idag har det varit väldigt lugnt på praktiken. Fick skjuts till praktiken så slapp även åka buss i morse. Så dagen blev ännu längre, trodde aldrig den skulle ta slut. Men det gjorde den och jag var så snabbt ut till bussen att jag nästan snubblade ut genom dörren. 

Hämtade Alice på förskolan och istället för vagnen hem, åkte vi bussen. Alice var jätte duktig och höll min hand när vi gick till busshållplatsen och satt fint inne i bussen med. Hon var så söt, gjorde sina små "Wiiee" ljud vid varje sväng. Till och med busschauffören började le när hon Gjorde sina ljud och skrattade. 


Vi hoppade av ovanför lägenheten och gick över vägen och hem. Hon höll handen ända tills vi kom till bostadsområdet, då kunde hon resten av vägen själv tydligen, haha. 

Då detta var så lyckat och det är nog första gången Alice varit på bra humör på eftermiddagen med, så kommer vi definitivt fortsätta med bussen till och från förskolan. Tror ärligt det är det bästa vi gjort!

Ingen soptipp

Möttes av ett berg med prylar som folk lämnat under helgen. Otroligt irriterande att de bara dumpar det på baksidan när"vi" har stängt. Speciellt när vi sen går igenom det och allt är bara skrot. Trasigt eller förstört av vädret. Otroligt tråkigt när folk gör så. Myrorna är ingen soptipp! 


Så det är vad jag gjort idag. Burit och sorterat som en galning för att få allt där det ska vara. Så när det äntligen var dags för lunch, var nog ingen gladare än jag! Jag åt en gammal matlåda från kylen hemma. Den var verkligen på sista dagen, för den var inte alls god. Fick även ned en NOCCO och en liten probar. Så jag höll mig ända till middagen idag.


Fick även stå en del i kassan idag. Det går bättre och bättre för varje gång. Nu känner jag mig så pass säker, att jag nästan skulle kunna söka jobb där det involverar kassahantering. Gäller bara komma underfund med hur det funkar. Men sen tappar jag en del varje gång det går en helg eller dag som jag inte är bakom kassan. Men så länge jag fortsätter såhär, så kommer detta bli super! 


Sen har det inte hänt så mycket idag. Praktiken flyter på och jag gör mitt bästa varje dag. Alice hade första dagen på förskolan idag sen hon blev sjuk. Det tog all energi hon hade , så stackarn var helt slut när jag hämtade henne. 
Tyvärr var vagnen iskall efter att ha stått ute hela dagen, så hon skrek hela vägen hem. Hon var jätte kall när vi väl kom hem. Plus att plastfästerna på handtaget, har börjat spricka på grund av kylan. Så från och med imorgon, kommer vi ta bussen till förskolan och hem. Tänker inte bråka mer med vagnen. Vi åker ändå gratis med mitt busskort, så varför inte? 

Nu ska jag iallafall försöka sova lite! Imorgon har jag lite spännande planer till butiken. Så måste vara pigg och alert imorgon. 


Vecka 4 - update

Den här veckan har varit en riktigt bergochdalbana! Första veckan som jag varit på praktiken nästan 100%. Var bara hemma på tisdagen pga olika anledningar, men annars har det varit en full vecka. Otroligt skönt. 

Jag fick även driva butiken själv under torsdagen tillsammans med chefen. Han lät det mesta åt mig och drog sig tillbaka. Var väldigt läskigt men samtidigt så häftigt att han litade så på mig. Vilket gav mig självförtroendet som gjorde att jag klarade av det! 


Trots en bra vecka på praktiken, har det varit väldigt tungt. Jag har skadat mina händer hela veckan. Skurit mig, "krossat" tummen och mer. Mina händer var nästan oanvändbara när jag lämnade praktiken i fredags. Nu har det mesta läkt, men har fortfarande ont på en del ställen. 

Alice har även varit extremt dålig i veckan. Hon fick feber i onsdags och en extrem hosta. Under natten till torsdag så hostade hon så extremt att hon knappt fick luft. Samt fick feber så Alice bara låg och skakade. 

Så var det hela torsdagen och fredagen. Alice hade så hög feber så att hon kräktes. Lilla hjärtat mitt. 

Igår fick hon iallafall äntligen ned febern och började sakta få i sig mat igen. Hon är dock otroligt grinig än, men det kan jag tåla. Så länge hon mår bättre! 


 Jag hade inte klarat av den här veckan utan Alice pappa som vabbade torsdagen och Robin som hade Alice fredag, så att jag fick vara på praktiken. Jag är så glad att dom ställde upp. 

Nu inväntar jag middagen som borde vara här snart. Vi avslutar den här veckan med skräpmat och myspys innan nästa veckas äventyr. Det har vi allalagt förtjänat!