"Semester"

Jag har varit frånvarande från bloggen nu ett tag, tyvärr kommer jag fortsätta vara det ett tag till. Den här värmen som tagit över vårt avlånga land, är verkligen inte att leka med. Både jag och elektroniken är överhettade. 

Då Alice har sommarlov i ca två veckor till, så kommer jag försöka göra mitt bästa för att få utbort det mesta av det. Så jag kommer ta en liten "semester". 

Tills jag kommer tillbaka, får ni ha en fortsatt fin sommar! För det ska jag ha! 


Min helg i Luleå

Jag satt igår kväll i flera timmar och försökte skriva ihop hur mina dagar i Luleå varit. Men sen laggade appen sönder för att sedan lås sig helt. Därför blev det inget igår. Var en hel del timmar och text som jag inte orkar skriva om. Så ni får en bild på vad min helg typ bestod av!


Några av höjdpunkterna i helgen var dessa:
  • Hotellfrukost i balsalen, så vackert!
  • Bara hotellfrukosten i sig förtjänar en egen punkt.
  • Massa mys och avslappning
  • All mat som jag fått smaka.
  • Bra väder 
  • Robin blev hittade en hund så fort jag vände mig om i tre sekunder!
Har varit väldigt bra i Luleå. Festivalen var inte riktigt lika stor som förra året och jag missade alla band jag ville se. Men i dett stora hela, helt värt resan!


Luleå Hamnfestival 2018

Håller på att packa, fixa hår och göra allt klart innan det är dags att lämna Alice hos sin pappa för helgen. För om bara några timmar är vi äntligen på väg! Jag hoppas verkligen att det blir lika bra iår trots extremt tajt ekonomi. Alla besparingar går åt till den här resan, men den är bara en gång per år och det är så värt det. God mat, bra musik och massa folk, karuseller, ja allt som hör en festival till. Längtat ett helt år och nu är det äntligen dags, är så glad just nu!
 
Tryck på bilden för att komma till deras hemsida för information om festivalen mm.