Bjuröklubbs fyr

Idag drog vi ut på en liten utflykt. Det blev till ett naturreservat som heter bjuröklubb. Där kollade vi in den gamla fyren, åt god lunch (men otroligt dyr!) och njöt i solen. 

Alice hade jätte kul och verkade tycka det var spännande att springa på klipporna och undersöka stället. Fick till och med till en liten familjebild mitt i kaoset!
Skulle haft med mig min kamera bara så hade jag kunnat fota mer seriöst. Var riktigt vackert där uppe. Jag får försöka åka dit igen och inte glömma kameran hemma.

Tuc med räkost

Idag blev det lunch hos min mormor och morfar ett par timmar. Alice lekte med allt hon fick tag i och jag fick kaffe. Sen ville mormor även bjuda på något "nytt" dom upptäckt, nämligen de salta TUC-kexen! Dom var tydligen väldigt goda på kvällarna med räkost på, men jag tvekar lite fortfarande efter att ha testat några tuggor.


Efter vi varit där, så åkte vi till en kompis åt Robin. Han behövde låna något för att kolla upp vad det är för fel på bilen då fläkten inte verkar vilja samarbeta. Samtidigt jagade jag Alice som i sin tur jagade kompisens små kattungar. Var ett jäkla springandes! De stackars katterna måste ha varit livrädda där en stund. Tur Alice är snäll!

Sen blev det hem till Robin igen. Vi spendera ungefär all tid här nu på sommaren. Så jag försöker uppdatera så mycket jag kan och har tillgång till Internet. 

Texta badstrand

Efter att ha pillat med bilen idag, gjort lite ärenden och ätit lunch (Halloumi med champinjoner), blev det en tur till stranden i byn och blöta ned hunden och Alice. 

Alice lyckades till och med doppa hela sig och hunden ville knappt gå upp. Jag vågade gå runt på stranden i bara underkläder då vi var ensamma där. Men så fort det kom fler, sjönk modet och jag drog på mig kläderna direkt. Måste verkligen jobba på självförtroendet i sommar! 


Nu är det kvällsfika och nedvarvning inför förskolan imorgon. Alice har bara två dagar kvar innan hon har sommarlov. Och jag tror den här sommaren kommer bli toppen!