E-type, baksmälla och kladdkaka

Igår gick jag på stadfesten på kvällen för att se E-type! Det var helt otroligt skoj. Jag är så glad jag fick dela detta minne med två av mina syskon och härliga vänner. 


Robin satt barnvakt åt Alice så jag kunde få ha denna kväll. Och jag tog till vara på det. Jag drack alltså alkohol, vilket resulterade i att jag blev full. Jag var full för Första gången på väääldigt länge. Var snart två år sedan jag hade en ordentlig fylla senast. 

Eftersom jag inte dricker särskilt ofta, så är jag mer lättpåverkad än alla "lättviktare" jag känner. Jag drack drygt 3st cider på hela kvällen, och kunde knappt gå rakt. Där, kan vi prata billig fylla!


När vi (brorsan följde med hem) äntligen kom hem sen under natten, så försökte vi verkligen vara tysta. Ville inte väcka Alice och Robin. Bäddade iordning soffan åt brorsan och sen bytte jag om och gick i säng. 


Jag kände mig faktiskt inte så risig när jag lade mig igår, men när jag vaknade... Trots att jag inte drack mycket, så ville jag verkligen inte kliva upp i morse. Tur så tog Robin Alice, så jag fick sova lite extra. 

Här är iallafall bildbevis på hur jag mådde i morse. Försöker le men ville bara spy! Första bilden är just innan jag lade mig. 

Yes, jag är så snygg!

Blev fixa håret, sminka om ögonen lite, dra på rena kläder och packa lite prylar inför helgen. Sen bar det av till stan igen. 


Jag och brorsan gick runt bland stånden och tittade lite med Alice. Sen hamnade vi nere vid älven och kollade på vattenskotrarna. 

Det var väldigt varmt och vi blev rätt slut av bara värmen. Så när Robin senare mötte upp oss, blev det lunch på Subway och sen bar det av till morsan. 

Hos morsan blev det badtunna, kycklingsallad och lek. Solen lyste, barnen hade kul och jag kämpade fortfarande med att inte kräkas. 

Just nu ligger jag på soffan hos Robin och varvar ned. Blir film och kladdkaka innan sovdags. Är helt slut efter igår och idag. Men har haft otroligt skoj! Jag behövde verkligen det här.