Sjö av is

Idag åkte vi ut till landet och hälsade på. Där var det vitt och frostigt överallt. Till och med sjön hade frusit så pass att det åkte förbi en man på långfärdsskridskor. Robin passade även på att fixa lite i badrummet. Robin gjorde klart väggarna i lördags och nu var det nå silikon som skulle dit. Blev även mäta alla dörröppningar och  tak, som skulle få nya lister. Sen när det är uppe och på plats, är det nog klart nere. Förutom inredningen till badrummet förstås!
 
Då kan vi börja flytta upp hans saker till stora huset och hans föräldrar ned till lilla. Sen börjar de större renoveringarna. Men det tar vi pö om pö. Jag tror inte vi blir klara innan jul, men Robin hävdar tvärtom. Så vi får helt enkelt se! 
 
 
Efter vi var klara, fikat och pratat i nån timme, var det dags att åka vidare. Den här gången blev det åt Robins faster som behövde hjälp med sin nya mobil. Alice har då haft roligt och var inte blyg särskilt länge. Dock var gumman väldigt trött då det blev lite tafatt med vilopauser idag. Men hon är lika go och glad ändå nu på kvällskvisten. Underbara unge!