Fet Update - vad har hänt sen sist?

Hejsan!
 
Sist vi sågs hade jag börjat en praktik på Solkraft, där jag tillbringade min tid i bakköket hela dagarna. Jag hade ansvaret att baka godsaker som skulle ut till personalköket/resturangen samt till Rondellen-Cafét. Vissa dagar bakade jag så mycket att jag fick rent kramp i händerna. Jag blev dock inte så långvarig där då jag inte tyckte att det gav mig något. Visst, jag kom ut ur lägenheten och träffade folk. Men jag fick inga nya färdigheter, erfarenhet eller liknande. Jag lärde mig inget nytt alls.
 
Anledningen till att jag skulle vara där, var för att jag skulle prova driva café, men jag fick aldrig vara i cafét då det inte ingick i mina upggifter. Jag skulle bara baka, tre våningar upp och bära ned det färdiga bakverken till cafét och sen gå därifrån igen. Så under mitt uppföljningsmöte, sa jag som det var. Att jag förstod inte alls vad jag hade där att göra. Och vi kom fram till att det var bäst för mig att sluta så en annan kunde ta min plats. 
 
 
Samma vecka som jag hade mina sista dagar på Solkraft, var jag på en mässa (framtidsmässan) där företag rekryterar nya arbetare, kommunen var där och en massa olika skolor samt utbildningar. Jag lämnade in lite Cv:n och intresseanmälde mig på en utbildning. Jag fick svar från ett av företagen och fick snabbt komma på en intervju. Dock blev det inget mer där pga att företaget var väldigt oreriöst.
 
Först fick jag komma på en intervju där dom typ överröste mig om hur mycket dom behövde mig. Jag skulle få komma direkt på inskolning och började prata löner och allt möjligt. Självklart blev jag jätte taggad, fick jag just ett jobb!? Men två dagar senare sköt dom upp inskolningen och sen hörde dom av sig och sa att dom redan hade full personalstyrka och att jag inte behövdes. 
 
 
 
Jag kände mig riktigt lurad och blev självklart irriterad. Vilken tur ingen annan hörde av sig under tiden och jag råkat tacka nej till ett annat jobb i onödan. Jag var skit sur i några dagar, men nu har jag gått vidare och söker jobb som vanligt igen. 
 
Vad mer har hänt på sistone... Just det!
 
Nu när både jag och Robin är mer "lediga" på dagarna, har vi kommit igång ordentligt med huset. Vi tar tag i vardagsrummet allra först. Vi har strippat väggarna ned till timret, dragit av det fula taket som satt där så originaltaket kom fram och även detsamma med golvet. Dock upptäckte vi att vi måste nog lägga ett nytt golv då det blir alldeles för mycket jobb och onödiga pengar på att laga och fixa originalgolvet. Men det kommer säkert bli super i slutändan! Jag är otroligt taggad och nästan allt i rummet är bestämt, så nu har jag en klar bild på hur det kommer se ut när rummet är klart. 
 
 
 
Annar är det inte mycket som hänt i mitt/våra liv! Vi är båda arbetslösa, söker jobb och kämpar oss genom dagarna. Jag har min psykkontakt som jag går till drygt varannan vecka. Alice är på förskolan, med oss eller hos sin pappa. Så livet är nästan precis som vanligt. Bara rullar på helt enkelt. 
 
Det var nog allt för denna gång!