Verkligheten bankar på

Den här helgen har inte varit någon höjdare för mig. Massa "oljud" och annat som varit allmänt tungt. Verkligheten börjar göra sig mer och mer påmind och jag hoppas kunna få kontroll över min situation snart. 


Har börjat packa iordning min förlossningsväska så den är klar . Har inte så mycket bebissaker så blir en lätt packning med det viktigaste.  Även lite kläder till mig och hygienartiklar kommer packas ned sen. Allt övrigt kan jag packa ned lite senare, som kameran, något gott, läsvärt eller liknande. Det som gör upplevelsen lite lyxigare men som inte är sådär jätte viktigt. 

Ska även till barnmorskan igen imorgon. Då ska jag ta upp en mängd nya problem som jag fått senaste veckan. Jag får nämligen inte behålla maten längre och har konstant smärta varje gång pyret rör på sig. Och hur kul är det? Att behöva gå sista veckorna med smärta och konstant hunger. 

Nä, hoppas jag kan få lite råd imorgon. För måste ju gå att lösa på något sätt?

Dum tumme och framtidsplaner

Tjena! Jag har ont i min tumme.. Hurra! 


Vet inte vad som är fel i handen/tummen. Vaknade och kunde inte använda den. Har jätte ont och troligen har jag gjort något när jag sovit. Är tydligen inget farligt men känns rätt onödigt. Så får gå runt med en skena så jag inte ska belasta den. 

Annars har jag just landat hos moder och ligger nu i sängen och ser lite Youtube klipp som jag missat. Har varit och "storhandlat" medmormor och morfar. Kände det var lika bra att passa på medans dom också skulle handla. Alltid smart att samåka!  

Men känns verkligen i kroppen nu efter att ha gått en massa i tre dagar i rad. För igår blev det en tripp till stan igen. Var tänkt jag skulle göra bort en massa ärenden och sånt, slutade med en hel dag på stan, utan att ha fått något gjort. 

På kvällen igår var jag dock på en visning för en lägenhet. En 3a på nästan 100kvm! Blev helt frälst och har lämnat mina uppgifter till hyresvärden. Så väntar nu bara på att han ska höra av sig.  Håller tummarna att den blir min! Skulle verkligen passa bra nu när bebis kan komma när som helst!


Underviktig och lunchdejt


Idag var det ultraljud på schemat. Gick jättebra och allt såg bra ut. Lika sprallig som vanligt och inga defekter.  Det ända som var lite avvikande var bebisens vikt. Bebis var nämligen "lite" underviktig. Men det var tydligen inte något problem då inte alla föder bebisar på 3kg. Ska iallafall tillbaka om två veckor igen och göra ett nytt ultraljud.

 Nu närmare slutet av graviditeten ska det bli möten och ultraljud nästan varje vecka. Känns rätt skönt att de vill ha koll med tanke på hur allt sett ut tidigare under graviditeten. Hellre ett test för mycket än för lite.


Efter besöket på lasarettet blev det lunch på stan med syrran. Var jätte kul att hon ville följa med under ultraljudet och att vi fick lite tid tillsammans. Händer inte så ofta längre så kändes verkligen behövligt. 

Efter massa prat om allt och inget var det dags att skiljas åt. Mötte upp mamma och tog bussen tillsammans hem. Väl hemma dog jag i soffan ett tag innan jag bytte plats till sängen. Helt slut efter den lilla turen till stan och tillbaka. 

Imorgon blir det dock en tripp till stan igen . Ska fixa lite med papper och sånt inför framtiden. Så blir två dagar med flängande. Kommer säkert sova gott i helgen! 

På tal om det, så ska jag stänga mina blå och försöka sova ett tag. Är riktigt trött och blir mycket imorgon så lär behöva energi. Och sen är det rätt skönt att sova ut ibland med.