Händer i veckan

Idag har jag knappt fått mig ur sängen. Haft en väldigt tung natt med smärta och även en väldigt sprallig bebis i magen. Fast bebis har jag lärt mig ignorera till och från men smärtan jag haft sen måndags är dock ett problem. Hoppas jag får sova inatt iallafall, för imorgon kommer jag åka till Skellefteå! 

Jag kommer vara i Skellefteå från och med imorgon till söndag. Även fast jag bor i Lycksele har jag nämligen kvar min tandläkare i Skellefteå. Då jag och min tandläkare kämpat hela mitt liv med min tandläkarskräck, känns det inte bra att byta tandläkare nu när det äntligen börjar gå bra.  

Tyvärr har jag rätt mycket ångest inför det kommande besöket ändå. För jag ska nämligen dra tänder. Sen ska jag tillbaka till Skellefteå om ca två veckor och dra lite fler.  Så sammanlagt ska jag dra tre tänder på ca två veckor. Fy! 


Men det ska bli skönt att få det bortgjort innan tänderna blir ett problem och även att dra dom redan nu istället för efter bebis kommit. För lär inte ha så mycket tid över då till att åka runt och rycka tänder direkt.  Kanske glömde skriva det, men det är alltså mina visdomständer som ska dras!Kläder, glass och annat

 
Det här med att rensa garderoben verkar iallafall gå framåt . Hela soffan är full med kläder och jag har även lyckats skiljas från vissa plagg som ska sorteras efter storlek och packas i påsar.  Har även kvar massa kläder i garderoben som inte har grävts fram än, men det är på ingång!  
 
Nu har jag dock tagit en paus och även mumsat i mig min Ben&Jerrys som jag kämpat med sen i fredags. Minns innan min operation, då kunde jag få i mig en sån här innan förtexterna på en film var slut. Vet inte om det är sorgligt eller skrattretande. 
 
 
Hade tänkt göra ett inlägg igår om hur mötet hos barnmorskan gick.  Men det var det värsta mötet jag varit på och hade sådana smärtor att jag inte klarade av att skriva nått.  Kommer ta ett tag att smälta det som hände så kanske skriver en annan gång hur det hela gick. Just nu vill jag bara glömma allt.  
 
En sak är iallafall säkert.. Jag kommer inte fortsätta gå här i Lycksele utan jag kommer byta till Skellefteå. Känner mig betydligt tryggare där och speciellt när Niklas även vill hålla mig borta från vården här nu, så känns det bättre . Alltid skönt vara på samma sida.
 
Nu ska jag fortsätta vila innan jag dyker ned i klädhögen igen! 
 
 

Möte och annat vuxet

 
Idag är det möte med barnmorskan. Kan inte påstå att jag är speciellt taggad, just varför kan ni läsa i det HÄR inlägget. 
 
När vi väl är på lasarettet ska vi även efterlysa min sjukskrivning som jag skulle få förlängt. Har fortfarande inte fått mitt intyg och det har gått över en vecka. Arbetsförmedlingen och min praktikplats skriker efter mig eftersom jag inte kan bevisa min sjukskrivning utan intyget. 
 
Den här graviditeten har varit full av stress, ångest och så mycket nytt som jag aldrig lärt mig i skolan. Hur man hanterar försäkringskassan, arbetsförmedlingen eller liknande vuxensaker.  Tror inte mina skills i hur fossiler blir till hjälper till här särskilt mycket. 
 
Blev ett lite gnälligt inlägg idag känner jag. Förhoppningsvis känns det bättre senare så kanske det kommer upp lite glada nyheter för en gångs skull !
 
Nu ska jag dricka upp min kaffekopp och fortsätta med rensningen av garderoben. Var mer kläder än jag trodde där inne. sen blir det att göra sig klar inför den långa promenaden till lasarettet. Yeay!