Gråhårig

Idag blev det en tidig påskmiddag hos mina morföräldrar. Skulle nästan kalla det sen lunch än middag. Men det var väldigt trevligt och blev påmind flera gånger om hur blek, smal och gråhårig jag blivit. Väldigt omtänksamt att dom bryr sig så mycket och jag är självklart tacksam. 


Kan dock hålla med dom! Skulle verkligen behöva fixa min utväxt som är skrämmande grå. Har inte fixat håret sen före min praktik på Myrorna började i oktober. Så det börjar bli dags för både lite färg och en ordentlig klippning!

Har funderat på både lugg och att byta hårfärg helt. Men kommer troligen fortsätta med rött ett tag till och det där med lugg, får vi se om. Alice har slitit av så mycket av mitt hår framtill, så har nästan lugg redan. Men det skulle behöva snyggas till i så fall. 

Snart fyller jag år, så kanske hittat på något roligt tills dess!


Frisk luft

Att jag har legat i förkylning den här veckan har inte varit någon nyhet. Men igår var den värsta dagen hittills. Jag mådde verkligen inte bra. Eftersom jag var ensam med Alice vågade jag inte riktigt ringa efter hjälp eller åka in . Jag kunde knappt stå upp mer än två minuter utan att antingen kräkas eller svimma. 
 
På kvällen åkte vi iallafall till Robin som hämtade oss. Han har i princip tagit hand om mig sen dess. Alice har lekt med hunden och jag har legat på soffan och sovit till och från. 
 
 
Idag fick vi oss ut på gården en stund på förmiddagen då jag mådde lite bättre. Alice och hunden lekte i snön, jag gick försiktigt runt och försökte vara social medans Robin jagade "ungarna". Faktiskt rätt uppfriskande att vara ute en stund i solen. Dock tog det otroligt mycket på krafterna, så efter vi kom in och åt lunch, slocknade jag på soffan i drygt två timmar. 
 
 
Vad som händer resten av dagen vet jag inte. Troligtvis bara vila och samla krafter inför den stora påskmiddagen hos mina morföräldrar imorgon. Kommer bli mycket folk och god mat. Längtar, men samtidigt lite orolig på grund av min hälsa. Får se hur mycket jag klarar av. Som tur är så bor Robin bara på andsra sidan byn, så vi kan åka "hem" så fort jag inte klarra mer.

Cherry Dollface does Europe!

 
 
Cherry Dollface, en youtuber jag råkade hitta för några år sedan av en ren slump, då jag satt och letade efter en hairtutorial. Nu efter drygt 7år, så följer jag henne fortfarande och har sett henne utvecklas och jag med henne. Hon är en stor förebild för mig i Pinup-världen och i oktober förra året, kom hon ut med att hon skulle göra en Europa turné! Självklart satte jag nästan i halsen då jag fick se att Sverige stod på listan, och det var förvånadsvärt inte Stockholm eller Göteborg som hon skulle till, utan Luleå! Endast 2-3 timmar bort från mig där jag sitter precis nu. Bara det är så grymt häftigt.
 
Det har tyvärr tagit mig ända tills idag att våga boka en biljett till att se henne. Anledningen till att det tagit mig så lång tid är lite varierande. Ekonomin, osäker framtid, hur tar jag mig dit och vad gör jag med Alice? Men när hon lanserade att det börjar bli fullt på evenemanget var jag bara tvungen att boka en biljett. Detta kommer troligtvis aldrig hända igen och jag får bara inte missa detta. Alla problem får jag lösa allt eftersom, för jag måste bara få se Cherry Dollface!
 
 
Jag har mailat till eventet idag men inte fått svar än, så jag vågar inte hoppas allt för mycket fören jag har svart på vitt att jag faktiskt ska åka. Vilket som, så kommer jag fangirla sönder bara av vetskapen att hon kommer vara nån timme ifrån mig i Maj, Wiiee!!