Förändring

 
Idag har vi varit extremt effektiva. Före 12 idag hade vi lämnat alice på förskolan, storhandlat och haft möte på KAM. Mötet gick rätt bra, jag skulle få en ny handledare då den andra skulle sluta. Vilket var jätte tråkigt då jag verkligen gillade henne. Men det kommer säkert bli bra med den nya med. 
 
Igår kväll fick jag även ett impulsryck och gjorde en avfärgning på mitt hår. Visste att en förpackning inte skulle räcka till allt mitt hår, men jag orkade inte vänta tills jag fått tag i ett till paket. Så jag tänkte "fuck it" och körde på ändå. Det blev typ bättre än jag trodde! Är betydligt mindre röd och mer blond/brun. Men ska få hjälp med en avfärgning till och ta det jag missade, så får vi se hur det blir när hela håret är avfärgat. 
 
Känns faktiskt skönt med lite förändring. Har varit rödhårig i över ett år nu och förut ändrade jag hårfärg flera gånger om året. Men håret har fått vila upp sig ett bra tag, så nu fick det vara dags. Vet dock inte hur slutändan blir då jag inte har bestämt mig än. Kanske lila? Eller blått igen? Kanske till och med behåller det som det är? 
 
Vad tycker ni jag ska ha härnäst?
Publicerat i My Life